De kracht van tevredenheid
Onze klanten aan het woord

“Meer… waarde” dat mag je bij IOTTA letterlijk nemen, want het succes van jouw communicatie is key bij hen. Net als hun verrassende creativiteit, doordachte strategieën, passie en natuurlijk hun kennis van het vak. Elke dag opnieuw verzorgen ze communicatie die mij als klant doet shinen. Daar blinken zij volop in uit. See for yourself!

“IOTTA da’s next level communicatie, love those guys!”

Thomas – Marketing Manager Trelleborg Benelux

Ik kan voor de volle 100% op IOTTA vertrouwen!

Annick – Marketing Manager ATAG Belux

Great job done!

Oliver Böse – Honda Germany

“Bakken ervaring en alles doordacht”

Jurgen – Bedrijfsverwonderaar

“Gepassioneerde professionals die oplossingsgericht meedenken”

Celine – Henloton

Onze meerwaarde voor jouw brand:

Bereik meer klanten

Onze multi-platform strategie en geoptimaliseerde targeting geven een groter bereik met een betere penetratie van jouw brand bij de doelgroep.

Kostenefficiënte aanpak

Door onze geïntegreerde approach zorgen wij voor een unieke kruisbestuiving over de gehele communicatie.

In-house studio

Onze in-house foto- en videostudio geven ons onbeperkte mogelijkheden om uw brand op een kostenefficiënte manier te visualiseren.

Benieuwd naar wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

Ervaar echt meerwaarde.

Bezorg ons je gegevens en wij bezorgen jou een presentatie op maat.

Mocht je nog vragen hebben, geen probleem…

Mijn bedrijf is niet zo groot als enkele van jullie klanten, kan ik dan ook bij jullie terecht?

Natuurlijk! Wij denken niet in orde van grootte van een bedrijf, maar ifv de ambitie van onze klanten. Wil je dus vooruit, dan kun je op ons rekenen en zullen wij alles op alles zetten om binnen het haalbare het maximum te realiseren.

Onze services zijn dan ook zeker geschikt voor kleinere & middelgrote bedrijven (naast multinationals), denk maar aan oa online marketing, foto- & videografie, zoekmachineoptimalisatie (SEO), social media beheer, websiteontwikkeling… zolang we maar samen in (h)echt partnership kunnen meegroeien.

Doen jullie enkel het ontwerp of ook de uitvoering?

Van ontwerp over opvolging tot uitvoering, we doen het allemaal. Bovendien doen we dat allemaal in-house én met een topteam en topmateriaal zodat je altijd topkwaliteit krijgt!

Dat betekent dat we het hele traject 100% onder controle hebben en dus ook ifv kwaliteit, timing en budget alles helemaal kunnen afstemmen op jouw noden en mogelijkheden.

Hoe werkt jullie tarifering?

Voor onze dienstverlening werken we op basis van uurtarificatie.
Hierbij hebben de verschillende functies die aan bod komen bij de realisatie van jouw project een vaste uurprijs. Hierin zijn naast de dienstverlening ook onze basisfaciliteiten reeds inbegrepen.

Zijn er bijkomende kosten, zoals bv. webhosting, fees voor modellen, huur extra materiaal (bv. sneeuwmachine voor winterse opnames ☃️ of beter nog opnames op ’n paradijselijke locatie 🏝)… dan worden deze apart in rekening gebracht.

Wij verzorgen ook productie voor al onze klanten. Zo staan we in voor oa drukwerk, large format printing, het maken van gadgets tot op maat gemaakte gifts of awards, het bouwen van beursstanden… maar ook de hele handling zoals het in elkaar steken van promopakketten, het uitsturen van traditionele direct mailings… Elke productiekost wordt quasi altijd op basis van een offerte of raming aangeboden.

We dragen een correcte handelswijze en een langetermijnrelatie hoog in het vaandel, vandaar dat onze overzichten ook steeds duidelijk gestructureerd en waar mogelijk voldoende gedetailleerd zijn.

Doen jullie ook beursstanden?

Ja, naast het ontwerpen van de beursstand bieden we ook een scala van aanvullende diensten aan om jouw beursdeelname succesvol te maken. Dit omvat uiteraard de standbouw zelf, maar ook de audiovisuele voorzieningen & de hele logistieke ondersteuning, zelfs tot en met de koekjes voor bij de koffie… we ontzorgen onze klant volledig. Zie het als “sleutel op de (stand)deur”🔑.

Daarnaast staan we uiteraard ook in voor het bedenken en uitvoeren van de hele communicatie errond. Denk aan het creëren van de keyvisual(s),  folders, allerhande promotiemateriaal, gadgets… maar ook de hele campagne zowel online, als offline om van je beursdeelname maximaal kracht bij te zetten.

Wat onderscheidt jullie van anderen?

Wat ons onderscheidt, is bovenal de toewijding van heel ons team aan onze klanten!

We staan erom bekend ons onder te dompelen in onze klant z’n leefwereld: het aanbod, de marktsituatie, de doelgroep(en), uitdagingen, ambities… om er van daaruit helemaal voor te gaan, alle registers open te (kunnen) trekken en uit elke inspanning het maximum te halen. Geen moeite is ons teveel.

Dat doen we overigens doordacht, steeds met het juiste doel voor ogen, op basis van een gegevensgestuurde besluitvorming en liefst met meetbare resultaten als gevolg.
Want, ook al zeggen we het zelf, we zijn écht meesters in een geïntegreerde aanpak! Daarbij is alles op elkaar afgestemd en zorgen we ervoor dat elke uiting, iedere actie exponentieel bijdraagt tot de rest van de communicatie.

We geloven ook stellig in de kracht van de creativiteit, om ervoor te zorgen dat jouw boodschap gezien wordt en elk van onze klanten zich onderscheidt van z’n concurrenten, net zoals wijzelf 💪😃👍

Daarnaast is kwaliteit voor ons ook essentieel, zowel wat ons team betreft, het materiaal waarmee we werken, als de resultaten die we afleveren.

Tot slot gaan we geen inspanning uit de weg om mee te zijn – wat zeggen we – voor te lopen op de laatste nieuwe trends & evoluties. Zo leveren we steeds innovatieve oplossingen die de concurrentie voorblijft in een permanent veranderend marketinglandschap.

Bieden jullie ook internationale communicatie aan?

Absoluut! De meeste van onze klanten zijn internationale spelers waarvoor we de hele communicatie – soms in wel 14 talen – verzorgen. Ons ervaren team is goed bekend met de complexiteit van de internationale markt en hoe daarop in te spelen. Meer nog, we maken actief deel uit van CommUnity International, één van de grootste allianties van onafhankelijke bureaus over heel de wereld!
Trouwens, onze CEO, Jean-Louis van Nunen is één van de drijvende krachten achter dit netwerk.