Gedreven professionals met een unieke, resultaatgerichte aanpak.

Wij zijn een agency dat bruist van enthousiasme en minstens evenveel talent om iedere dag opnieuw kwaliteitswerk mét resultaat voor onze klanten af te leveren.

Over ons

Het dreamteam

Wij zijn een team van enthousiaste en gedreven pro’s met elk onze eigen talenten en expertises. Samen vormen we een bijzonder loyale familie. Onze vlakke bedrijfsstructuur zorgt ervoor dat iedereen betrokken is bij onze projecten en de klant zo maximale inzet op alle vlakken krijgt. Zo delen we ook onze kennis, versterken we de expertise van heel ons team en is iedereen mee met het steeds evoluerende digitale landschap. We vullen én voelen elkaar perfect aan, met onze klant centraal!

Duurzaam? ’t Zal wel zijn!

Wist je dat we op een shooting tegelijkertijd tot wel 8 batterijen verbruiken in onze camera’s en gimballs, deze worden gelukkig op IOTTA allemaal opgeladen via onze zonnepanelen. Ook kunnen wagens worden opgeladen aan onze laadpaal en komen de meeste van ons met de trein, fiets of elektrische step of auto naar het werk. Zelfs als er bij onze creatieven een lampje gaat branden is het LED.

Maar ook in de tijd zijn we duurzaam, we hebben een bijzonder hoge klantentrouw (dat komt niet zomaar natuurlijk😊), idem voor onze medewerkers. En IOTTA is meer dan een blijver. Wij zijn het oudste onafhankelijk reclamebureau van België gesticht in 1976, een gevestigde waarde, al jaar en dag voorop met de laatste nieuwe trends om onze klanten de meest effectieve communicatie-oplossingen te bieden.

Onze kernwaarden

Sharing knowledge

Onze kennis met die van onze klanten combineren, zo overstijgen we elk van ons individueel. Op naar dat hogere, gemeenschappelijke doel!

Easy is for pussies

Moeilijk gaat ook, onszelf altijd uitdagen om niet direct voor de makkelijke keuze te gaan, zit standaard in ons DNA.

Aim higher

…reach further. We don’t settle for less. Zo slagen we er in om, keer op keer, de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Onze wereldwijde familie

IOTTA maakt ook deel uit van “CommUnity International”: een netwerk van meer dan 33 onafhankelijke marketing- en communicatiebureaus wereldwijd. Door de samenwerkingen tussen deze bureau’s kunnen we internationale ontwikkelingen razendsnel opvolgen en internationaal trefkrachtige service verlenen. De CommUnity collega’s ontmoeten elkaar 2 x per jaar op ons internationaal congres en we hebben maandelijks digitale Comm’Universities waar kennis, nieuwe technieken, ervaringen… gedeeld worden. Maar hebben vooral dagelijks meer dan 500 gelijkgestemde collega’s ter beschikking indien we die nodig zouden hebben.

Full service, full professional, full fun…

Iotta Communications

We’re on a mission

Wij focussen op wat onze klanten echt nodig hebben: een optimale marketingstrategie en een ijzersterk creatief concept dat maximale slagkracht geeft. Wij gaan altijd voor de volle impact, zodat jouw communicatie vleugels krijgt. Jean-Louis van Nunen (CEO) waakt samen met het IOTTA-team over jouw brand en dat doen we met volle overgave. De gedrevenheid en toewijding van iedere medewerker is onze belangrijkste USP. We geven er met z’n allen, iedere dag opnieuw, een stevige mep op.

Inside IOTTA

Ontdek hoe het is om bij IOTTA te werken.

Anthony, onze Digital Designer vertelt er je alles over, zo weet je meteen of IOTTA “the perfect”-fit voor je is.

And the winner is…

Als creatief communicatiebureau sleepten we al heel wat awards in de wacht. Niet alleen voor ons is dit een bekroning van ons werk, want uiteindelijk zijn het de projecten van onze klanten die erkenning krijgen.

Deze awards onderstrepen onze missie, namelijk impactvolle communicatie creëeren. En zeg nu zelf, het is altijd leuk om iets te winnen!