Eén voor allen,
allen voor één!

Da’s werken bij IOTTA.
Testimonial door Anthony – Digital Designer & Online Marketeer

Waarom werken bij IOTTA

Straffe kost, zo omschrijven we graag ons werk én onze werknemers. Dat is net de eigenheid van IOTTA, we smijten ons volledig om een resultaat af te leveren waar iedereen trots op kan zijn.

Wij zijn een compact, maar bijzonder gevarieerd team van enthousiaste en ambitieuze collega’s. We kiezen er niet voor om explosief te gaan groeien, nee we gaan voluit voor organische groei. Bij ons kom je dan ook terecht in een familiale en bijzonder loyale (de jaren die ze op de teller hebben bij IOTTA zegt genoeg) groep. Een vlakke bedrijfsstructuur zorgt er natuurlijk voor dat iedereen betrokken wordt in de werking van IOTTA. Eén voor allen, allen voor één, zoals ze zeggen…

Ons team bestaat uit multidisciplinaire mensen, met elk hun eigen expertises. Sharing knowledge is één van onze kernwaarden en we vinden het dan ook belangrijk om elkaar hierin te betrekken. Zo maken we ons team niet alleen sterker, maar is iedereen ook mee met het steeds evoluerende digitale landschap. We vullen én voelen elkaar perfect aan, we zijn de peper en het zout van elkaar, de Ying en Yang, de Samson en Gert, de Bert en Ernie, je snapt het wel…

Bij IOTTA krijg je de ruimte om jezelf professioneel te ontplooien. Wil je graag een cursus of workshop volgen? Staat er een event op de planning die je graag wil bijwonen? Of denk je dat die ene tool voor jou van goudwaarde kan zijn? We investeren graag in onze mensen, want zo investeren we ook in ons bedrijf.

Je kan werken aan leuke en gevarieerde projecten, de ene keer maak je een top-notch beursstand, de andere keer sta je in weer en wind een zomerscène te draaien voor een TV-spot (je moet er iets voor over hebben om dat ene shot te nemen é, aja). Over top-notch gesproken, je krijgt topmateriaal om mee te werken en dan zwijgen we nog over die zalige Herman Miller bureaustoel (en zo hebben we het toch even vermeld 😉 ).

We zijn flexibel, zowel naar onze klanten als naar onze werknemers. Work / life balance is voor iedereen belangrijk, dat begrijpen wij ook. Geen prikklok dus bij ons, we vertrouwen op het gezond verstand van onze mensen.

Het hoeft trouwens niet altijd gezond te zijn, vettige vrijdag is tegenwoordig al een vaste waarde! Gelukkig voor onze kathedralen van lichamen gaan we af en toe ook eens op gezonde lunch buitenshuis, waar we voor gezondere gerechtjes kiezen (buiten die ene Art Director, die altijd het meest vettige van de kaart moet kiezen). Ook de andere dagen lunchen we samen, slaan we een babbeltje, bekijken we iets op onze big-ass wall size tv…

We doen graag wat we doen, dat stralen we ook af. We mixen fun met serious business. Daarom werken klanten ook graag met ons, ze weten dat we kwaliteitswerk afleveren, hun bijstaan in wat ze nodig hebben en ze boven de hun concurrenten laten uitstijgen, terwijl wijzelf compleet ‘down to earth’ zijn.

Incoming bruggetje naar mother earth, trouwens. Want ook wij dragen ons steentje bij aan het milieu! Zonnepanelen, eigen laadpaal voor de deur, LED-verlichting all over the place, onze nespresso cupkes recycleren, parkeerplaatsen voor als je met de fiets komt… kortom we doen ons best!

Zin in een nieuwe uitdaging? Niet twijfelen, gewoon doen! Bij IOTTA is iedereen welkom die bezeten is van reclame! (Al moet je wel gevoel voor humor hebben, professioneel zijn, designgevoelig, ’n digital native, communicatief, inspirerend, enthousiast, liefst goodlooking, af en toe eens trakteren … 😉

Interesse om deel uit te maken van ons team?

Bekijk dan zeker onze vacatures!
En wie weet maak jij binnenkort onderdeel uit van ons team!