Jean-Louis van Nunen benoemd tot jurylid van de BEST OF ACTIVATION AWARDS 2024

Jean-Louis van Nunen, onze Managing & Creative Director van Iotta, is dit jaar benoemd tot één van de juryleden van de prestigieuze Best of Activation Awards 2024. Deze jaarlijkse competitie, georganiseerd door ACC Belgium, eert de meest succesvolle en creatieve merkactivatiecampagnes in de breedste zin van het woord.

Jean-Louis van Nunen benoemd tot jurylid van de BEST OF ACTIVATION AWARDS 2024
Philippe Stas
Philippe Stas 24 juni 2024 2 min leestijd
Iotta
Bekendmaking juryleden door het ACC.

Ervaring in de marketing- en reclamewereld

Jean-Louis weet met zijn uitgebreide ervaring in marketing, communicatie en reclame zich zowel strategisch als creatief uit te leven, IOTTA is ten slotte niet voor niets het oudste onafhankelijke communicatiebureau van België 😉. Hij voegt zich bij een select gezelschap van toonaangevende professionals uit de Belgische marketing- en reclamewereld​. De deelname van Jean-Louis aan de jury benadrukt de continue inzet van Iotta voor creativiteit en innovatie binnen de marketingsector. De awardceremonie vindt plaats op 4 december 2024, na een rigoureus beoordelingsproces dat loopt van augustus tot oktober.

“Ik ben echt vereerd om deel uit te maken van de jury. Als voormalig winnaar van een BOA-award kijk ik ernaar uit om samen met mijn collega-juryleden creatieve, slimme en innovatieve cases te nomineren.” – Jean-Louis van Nunen

Best of activation awards

Deze awards, die jaarlijks worden uitgereikt, erkennen de meest succesvolle en creatieve merkactivatiecampagnes. De Best of Activation Awards staan bekend om het belonen van uitmuntendheid in diverse categorieën zoals geïntegreerde communicatie, digitale campagnes, gebruik van AI, en meer. De juryleden spelen een cruciale rol in het beoordelen van inzendingen en het selecteren van de genomineerden, waarbij zij hun expertise inzetten om innovatie en effectiviteit in merkactivatie te erkennen​. Meer weten over de BOA-awards?