Content: breng je merk
én conversie tot leven.

Sta dichter bij je doelgroep. Vertel hen het verhaal van je merk met betoverende video’s, aantrekkelijke foto’s, wervende teksten… Weet wat er leeft, informeer en inspireer. Dat maakt je Top Of Mind wanneer hét moment van de aankoop is aangebroken. Van inspiratie tot conversie, dat is onze gezamenlijke missie.

Content

Contentmarketing

Jouw klant geïnformeerd en ook geïnspireerd!

Leadgeneratie

Van behoefte tot klant: conversie ten top!

Storytelling

Verover het hart van je doelgroep

Videomarketing

Breng jouw verhaal tot leven

Contentmarketing

Contentmarketing is een essentiële strategische benadering waarbij waardevolle, relevante en consistente content wordt gecreëerd om een specifieke doelgroep aan te trekken, te behouden en te converteren.

Wat is een Inbound marketing

Inbound marketing

Met inbound marketing staat de vraag van jouw doelgroep centraal. Gerichte informatie zorgt ervoor dat potentiële klanten naar jou toekomen in plaats van dat je hen actief benadert. Hiermee creëren we meer tevredenheid en verhogen we de kans op conversie.

Outbound marketing

Online bannering, social media-ads, gesponsorde video’s op TikTok, e-mailcampagnes, maar ook traditionele advertising op TV, radio & billboards… met outbound marketing stel je jezelf in de kijker en wakker je de vraag naar jouw product of dienst actief aan.

Portocruz tv-reclame outbound marketing
Wat is een Leadgeneratie

Leadgeneratie

Van een online opzoeking tot een effectieve aankoop: dat is waar leadgeneratie voor staat. Het is het proces om al je potentiële leads vanuit zowel je inbound, als je outbound marketing-inspanningen te begeleiden doorheen de marketing funnel en zo tot klant te maken. This is where the real magic happens!

Storytelling

Laat je merk tot de verbeelding spreken! Gebruik storytelling om emoties op te roepen, extra inhoud aan je merk te geven en het menselijker te maken. Het is een krachtige communicatietechniek die je klant meer affiniteit met je merk geeft en de band nauwer aanhaalt.

Wat is storytelling
Honda Motorcycle content creatie

Content creatie

Er is zoveel meer te vertellen over jouw merk waardoor je niet alleen je klant kan informeren, maar ook sensibiliseren en zelfs inspireren. Een aanstekelijke TikTok, een aantrekkelijke foto, een overtuigende testimonial… met de juiste content verover je in no time het hart van je doelgroep.

Videomarketing

Meer dan ooit willen mensen video zien. Het geeft veel informatie in weinig tijd, kan entertainen en vraagt weinig inspanning van de kijker. Een goede video vergroot de aankoopbeslissing met maar liefst 72%. Precies daarom komt het erop aan de kracht van goede video’s te gebruiken voor jouw merk.

Benieuwd naar wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

Ervaar echt meerwaarde.

Bezorg ons je gegevens en wij bezorgen jou een presentatie op maat.