Polyfilla PRO: een productlaunch met alleen maar winnaars

Lees hoe we een superstrak resultaat neerzette met de lancering van de F111 het nieuwste vul- en plamuurmiddel van Polyfilla PRO

Polyfilla PRO

Het winnende concept

Om zo efficiënt mogelijk te werken starten we bij IOTTA nog altijd met schetsen, zo ook na de briefing voor de launch van Polyfilla PRO’s F111. Nadat we een reeks verschillende concepten hadden gepitched aan de klant werd er een duidelijke keuze gemaakt over de key-visual die de campagne zou gaan dragen.

Een heroïsche shooting

Hier komt de kracht van een eigen foto- en videostudio echt tot zijn recht. Zo konden we direct nadat het model zijn heroe-pose had ingenomen voor de key-visual meteen overschakelen naar de video-opnames die ingezet zouden worden voor social media

Kampioen in postproductie

Laat onze Photoshop-wizzards hun ding doen en het komt helemaal goed. Na de beeldselectie wordt de visual letterlijk laag voor laag opgebouwd. Van dramatische achtergrond tot optical flares, we halen alles uit de kast om jouw visual maximale impact te geven.

Instore communicatie: Dé n° 1 om de doelgroep te bereiken

De professionele schilder is het best te bereiken via de verfgroothandel, zeker om een nieuw product te communiceren. Bij de lancering van Polyfilla PRO F111 gingen we dan ook all-in om de aandacht van de schilder te krijgen. Van banners op de site, posters, narrowcasting tot een N° 1-shaped lifesize display met leaflethouder, er was geen ontkomen aan.

Superieure socials

De greenkey footage die we inhouse schoten samen met de keyvisual werd gemonteerd in verschillende formaten. Na een zorgvuldige targetting lanceerden we, parallel aan de launch van de instore campagne, de eerste golf op Facebook, Instagram en Youtube.

Benieuwd naar wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

Ervaar echt meerwaarde.

Bezorg ons je gegevens en wij bezorgen jou een presentatie op maat.