Branding, versterk jouw identiteit, impact, imago… Laat je merk stralen!

Installeer jouw merk in het hoofd én het hart van uw consument. Branding is de persoonlijkheid die jouw merk uitstraalt. Jij wil er bovenuit springen. Want vergeet niet: “You never get a second chance to make a first impression!”.

Branding

Merkidentiteit

Jouw logo, jouw kleur, jouw brand

Merknaam

Een goede naam is ooo… zo cruciaal

Packaging

Zorg dat men niet naast jouw product kan kijken

Beursstand

Jouw podium om de show te stelen

Merkidentiteit

Je merk wil waarden en normen uitstralen waar het voor staat én tegelijk waar je potentiële klant zich mee verbonden voelt. Zo creëer je instant een band & maak je al een natuurlijke selectie. Het helpt je herkenning op te bouwen, je te onderscheiden van andere merken & je klantenrelatie te versterken.

Merkidentiteit Q-viva
Merknaam Q-viva, Farmchix, Gentse Strop

Merknaam

Uniek en onderscheidend, maar tegelijk duidelijk en makkelijk te onthouden. Zo geef je jouw merk een vliegende start. Een goede merknaam is een essentieel fundament waarop je volop moet kunnen bouwen. Het zorgt voor een sterke herkenning en kan meteen al bijdragen aan een krachtige Top Of Mind-ervaring.

Employer branding

Medewerkers zijn de motor van jouw bedrijf. Die laat je het liefst op volle toeren draaien 😉 Met de juiste employer branding ga je nieuwe werknemers aantrekken, de connectie met je huidige werknemers verhogen, maar ook klanten zien dan hoeveel je om je belangrijkste assets geeft.

Employer Branding Honda
Campagne PolyFilla Pro F111

Campagnes

Exposure, exposure en exposure! In stilte in een hoekje zitten is “not the way to go”. Integendeel, verleid je klanten en potentiële klanten met betoverende campagnes. Kies voor de juiste mediamix, de ideale propositie en een bruisende creatie. Zo maak je dat je gezien én overwogen wordt!

Packaging

Packaging transformeert jouw product in een visueel en liefst ook handig meesterwerk. Het versterkt je klant zijn beleving, communiceert je merkidentiteit en laat zo een blijvende indruk achter. Hierdoor wordt elke aankoop een unieke beleving.

Packaging Appelsientje, Henny's
Rebranding Hofkip naar Farmchix

Rebranding

Rebranding is de make-over of ook wel de kunst van het transformeren en heruitvinden van je merk of bedrijf. Wat de aanleiding ook is (van merge tot zinvolle vernieuwing), het toont aan medewerkers, klanten, stakeholders… dat je in volle evolutie bent en de toekomst met het volste vertrouwen tegemoet gaat.

Beursstand

Een beurs is ronduit uniek: mensen komen doelgericht naar één locatie om oa jouw product of dienst te zien. Zorg dan ook dat je stand een magisch decor is dat potentiële klanten aantrekt en betovert. Benut de kracht van de fysieke dialoog & interactie ten volle & laat jouw beursdeelname maximaal renderen.

Beursstanden
Portocruz tv-reclame outbound marketing

Radio & TV

Gebruik de kracht van audio en visuele media om uw boodschap op een impactvolle manier aan een breed en divers publiek over te brengen. Zo bereik je duizenden potentiële klanten tegelijkertijd en vergroot je jouw merkbekendheid op een ongekend niveau.

Benieuwd naar wat we voor jouw merk kunnen betekenen?

Ervaar echt meerwaarde.

Bezorg ons je gegevens en wij bezorgen jou een presentatie op maat.